Hoe verloopt een Yoga opleiding in tijden van pandemie?

Wacht ik maar beter met het starten van een opleiding tot na Covid?

Neen. Wanneer de tijd rijp is om je te gaan verdiepen in je Yoga practice, kan je daar maar beter geen rem op plaatsen. Persoonlijke ontwikkeling werkt als een stroom en die kan je beter niet tegen houden. Indien je je getriggerd voelt om je in iets te gaan verdiepen, betekent dat dat het juiste ogenblik daarvoor aangebroken is.

Hoe ziet een opleiding er dan uit in zulke situatie?

De voorbije periode zijn we experts geworden in het omgaan met lesgeven tijdens een lockdown. We hebben verschillende Teacher Trainings met veel succes kunnen afronden in deze interessante tijden. Sommige weekends hebben we online verder gezet. Onze ervaren docenten hebben vele uren gespendeerd om onze leerstof te digitaliseren en we zijn erin geslaagd om op een interactieve en inspirerende manier online les te geven. Daarnaast zijn onze afgestudeerde docenten nu ook ervaren in het online les geven, een groot pluspunt met het oog op de toekomst.

Kan ik deze online weekends later nog eens in het echt over doen?

Ja! Het is belangrijk om te begrijpen dat je bij Yogalife een deel van de familie wordt eens je een opleiding start. Dit wil zeggen dat je kosteloos welkom bent op al onze toekomstige opleidingen, op onze verschillende locaties. Op die manier kan je tijdens een volgende opleiding gewoon de gewenste weekends opnieuw doen, indien je deze graag nog eens live ervaart of wanneer je je nogmaals wilt verdiepen in je favoriete onderwerpen.

Kan ik later ook assistent worden bij Yogalife?

Ja! Dankzij ons CEP programma (Continuous Education Program) kan je kosteloos als assistent gaan fungeren tijdens onze opleidingen. Op deze manier ga je nog eens je kennis gaan verdiepen alsook de training gaan meemaken van achter de schermen.

Kan ik ook vanop afstand een opleiding volgen bij Yogalife?

Ja! Onze opleidingen zijn hybride. Dit wil zeggen dat je de opleiding persoonlijk kan volgen en dat deze sessies terwijl ook via Zoom worden gestreamd. Op deze manier kan je dus ook vanop afstand een gecertificeerd Yoga Teacher worden.

© 2022 All Rights Reserved.