“Onze grootste hindernis om lief te hebben, is het deel van onszelf dat het meeste liefde nodig heeft.”

Mironel De Wilde

 

Mironel zijn levensdoel is om connecties op verschillende niveaus te cultiveren, met de bedoeling om zelf gesterkt te worden en vooral om anderen te sterken in het vinden van hun grootste geschenk en dit te delen met de wereld.

Door middel van Yoga, geweldloze communicatie en het maken van films, deelt Mironel zijn ervaringen in persoonlijke en spirituele groei. Zijn focus ligt in het creeëren van ruimte om jezelf en vrij te zijn, zodanig dat iedereen zijn eigen keuzes kan maken om een leven te leiden dat in lijn ligt met jouw waarden en normen. Om op deze manier een harmonieuse wereld te creeëren.

Mironel groeide op omringd door verschillende culturen en heel bewust van de grootsheid van onze planeet. Geboren in Nederland en opgevoed door zijn activistische en filosofische ouders in Canada en het Verenigd Koninkrijk, werd het Mironel al van jongs af aan duidelijk dat hij anderen wilde helpen. Hij had van toen af aan al een gezonde nieuwsgierigheid over wat er meer is in het leven dan het materialistische.

Doordat hij opgegroeid is in een gezin dat open stond voor nieuwe culturen en spiritualiteit, studeerde Mironel op zijn 13e al Buddhisme en wist hij dat het spirituele pad een groot deel van zijn leven zou innemen.

Gedurende zijn jeugd had hij enkele noemenswaardige ervaringen met shamans uit Canada, en in 2001 vertrok hij naar India om zich te verdiepen in de studies van Yoga in de Mahasiddha school, een esotherische, tantrische school.

Hij begon met Kashmir Shaivisme te studeren in 2003 en maakte datzelfde jaar zijn eerste film: ‘Entering the Lotus’.

Andere Yogalife Docenten

Yogalife Belgium GCV

Henri Dunantlaan 18/301
9000 Gent
+32 493 811 813
manoj@yogalife.org

BTW BE0713.905.449
IBAN BE69 3631 8116 1078 - BIC BBRU BE BB

Let's start a conversation