Transformeer je leven met Yoga Nidra

Deze Yoga Nidra cursus kwalificeert je op om anderen te begeleiden in Yoga Nidra, terwijl je je eigen transformatie faciliteert. Yoga Nidra wordt vaak verkeerd begrepen als slechts een vorm van ontspanning. Dit is echter nauwelijks een fractie van het enorme potentieel van Yoga Nidra.

Samen zullen we onderzoeken hoe Yoga Nidra je hersenen en lichaam kan beïnvloeden, evenals de voordelen die je kunt halen uit deze diepgaande oefening. Met een combinatie van wetenschap/onderzoek, de oude wijsheid van Yoga en onze ervaring, zullen we je helpen te begrijpen hoe Yoga Nidra van invloed kan zijn op

 • Vermindering van stress
 • Veranderende gewoontes
 • Oplossen van verslavingen
 • Omgaan met trauma, depressie en angst
 • Genezing van lichamelijke en geestelijke ziektes
 • Trainingsvaardigheden, zoals het leren van een taal.

KOMENDE OPLEIDINGEN

KRIJG TOEGANG TOT JE ONDERBEWUSTE

yoga

Het uiteindelijke doel van Yoga Nidra is om in een staat van volledige harmonie met je innerlijke zelf te komen. Tijdens dit proces trekt de bewuste geest zich terug, zodat het onderbewustzijn op de voorgrond treedt. Tijdens deze Yoga Nidra opleiding ontdek je waarom hier je echte kracht ligt en hoe je het leven van je dromen kan creëren.

Yoga Nidra gebruikt natuurlijke technieken waar het lichaam reeds vertrouwd mee is en daarom kan je relatief snel een diepe meditatie bereiken.

Yoga Nidra is een techniek ontwikkeld door Swami Satyananda van Bihar School of Yoga. Het is afgeleid van een oude tantrische techniek van Nyasa. Later ontwikkelde Swami Niranjanananda (de goeroe van Manoj Bhanot, oprichter van Yogalife België) het verder en nu presenteert deze verder ontwikkelde vorm van Yoga Nidra. Deze Yoga Nidra opleiding transformeert je leven en dat van je studenten.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur (60 uur)

 • 20 uur praktijk
 • 20 uur lesgeven
 • 20 uur les volgen en beoordelingen.

Wat mee te brengen

 • Yoga mat
 • Comfortabele yogakleding
 • Wollen sjaal (handig voor lezingen en meditatie)
 • Blinddoek

Deelnemers criteria

 1. ⁠De training wordt uitsluitend in het Engels gegeven. Om vol aan de training deel te nemen, moet u een basiskennis van de taal hebben.
 2. Deze cursus is voor iedereen. Iedereen vanuit elk discipline, leeftijd of achtergrond kan meedoen. We bevelen wel aan om verschillende yoga nidra-sessies te beoefenen via online bronnen, alvorens de opleiding te starten.
 3. Er is geen voorkennis van yoga nodig, je zult aan het begin van de cursus een basiskennis van deze wetenschap krijgen.

Hoe inschrijven

 1. Vul het onderstaande aanvraagformulier in. Het Yogalifeteam zal met jou contact opnemen binnen de komende 10 werkdagen.
 2. Zodra je de bevestiging van ons ontvangt, kun je je plaats vastleggen door de registratiekosten te betalen. Plaatsen worden gegeven op basis van beschikbaarheid en wie eerst komt het eerst maalt. We aanvaarden in elke opleiding een beperkt aantal deelnemers.
 3. Studenten zijn verantwoordelijk voor hun eigen vervoer, huisvesting en eten.

Betalingsopties

U ontvangt de bankgegevens zodra uw aanvraag is goedgekeurd.

Annuleringsbeleid

Alle transactiekosten zijn de verantwoordelijkheid van de deelnemer. Een annuleringsbeleid van 300 Euro is een niet-restitueerbare toeslag voor uw aanvraag. Dit bedrag wordt verhoogd naar 500 euro in geval van annulering 4 weken voor aanvang van de training en de totaliteit van uw aanbetaling wordt bewaard voor last-minute annulering. In sommige gevallen kan het echter voor een volgende TTC worden gebruikt, maar alleen met de goedkeuring van een Yogalife-verantwoordelijke en om een geldige reden. Als Yogalife om welke reden dan ook wordt gedwongen om de TTC te annuleren, worden alle aanbetalingen terugbetaald.

Yoga Alliance

Afgestudeerden komen in aanmerking om geregistreerde Yoga Nidra leraren te worden met Yoga Alliance.

Apply for the Yoga Nidra Course

Do you take any medication on a regular basis?

How do you integrate Yoga into your Daily Life?

Why do you want to attend Yoga Nidra?

How do you plan to prepare yourself for Yoga Nidra?

Where did you first hear about Yogalife?

TEACHERS AT YOGA NIDRA TRAINING

yg-n-1
yg-n-3
yg-n4
yg-n-5