25 jaar authentieke yoga opleiding

yoga-BRUSSELS yoga-BRUSSELS yoga-koln yoga-koln yoga-koln yoga-koln yoga-koln yoga-koln yoga-koln yoga-koln

Yoga Leraren Opleiding

Alles begint bij de Yogalife Teacher Training van 200 uur. Het doet er niet toe of je nu nog nieuw bent in Yoga of al een volleerd student, tijdens deze opleiding ga je je eigen Yoga praktijk stevig verdiepen en de eerste stappen zetten naar het ontdekken van wie je echt bent. Reeds vanaf het eerste weekend krijg je een glimp van je eigen potentieel, gedragen door een team van gepassioneerde docenten. Het is Yogalife’s missie om jou je eigen talenten te zien ontdekken als de leerkracht die je diep vanbinnen eigenlijk al bent. Weekend per weekend, stapje per stapje, ge je sterk groeien in alle belangrijke hoofdstukken van Yoga. Zelfs na het afstuderen, blijf je ondersteund door de uitgebreide Yogalife community en zijn er zelfs doorgroeimogelijkheden!

Yoga Nidra Opleiding

Yoga Nidra, ook wel Yogaslaap genoemd is algemeen gekend voor de diepe relaxatie die je ermee ervaart. We gaan bij Yoga Nidra dan ook op onderzoek naar de ware effecten van diepe relaxatie. Dit is echter slechts een klein deeltje van alle mogelijkheden die deze eeuwenoude meditatie techniek te bieden heeft.Yoga Nidra werkt ook als een betrouwbare partner tegen slaapproblemen, angsten en stress. Daarnaast kan het je helpen om de helende krachten van je eigen lichaam te leren kennen en zelfs het leven van je dromen te gaan creëren. De Yoga Nidra opleiding is toegankelijk voor iedereen, van dokters en psychologen tot Yoga studenten.

Opleidingen om te gaan verdiepen

DIVE DEEPER INTO YOUR YOGIC KNOWLEDGE

Yogalife’s verdiepende opleidingen zijn er om nog verder op avontuur te gaan in die rijke wereld van Yoga. Een echte Yogi blijft steeds nieuwsgierig, blijft steeds verder bijleren en onderzoeken naar het lichaam, de geest en onze levensenergie. Yogalife ontwikkelde een uitgebreid pakket aan erkende opleidingen waardoor je tot een ervaren level van 500 uur kan komen als Yoga teacher. Van verdiepende Yoga anatomie in Brussel, ademhalingstechnieken en een intense Sadhana op het inspirerende eiland Ibiza... Ontdek!

yoga-studies

14 May 2023- 23 May 2023

10 Days IMMERSION
100 hrs Yogic Studies

Ibiza, Spain
Yogic Studies
yoga-Anatomy

20 OCTOBER 2023 - 03 DECEMBER 2023

4 Weekends COURSE
100 hrs Yoga Anatomy

Brussels, Belgium
Yoga Anatomy
yoga-Pranayama

24 Sep 2023 - 30 Sep 2023

7 Days IMMERSION
40 hrs Pranayama

Ibiza, Spain
Pranayama

Yogalife vakantie/retreat in Goa India

Ben je gek van Yoga en wilde je altijd al eens naar India reizen? Je hoeft dit niet noodzakelijk solo te doen!Antastha Yatra is een 10 daags Yoga proces, een duik diep naar binnen met als doel je energie volledig te hernieuwen. Samen met een fijne groep Yogis, spenderen we 10 intense dagen in onze prachtige Yoga shala vlakbij het strand in Goa. De vrije uren kan je al zonnebadend of zwemmend spenderen of al genietend van het heerlijke eten en drinken. De combinatie van Yoga en diepe rust, zorgen ervoor dat je helemaal hernieuwd terug naar huis keert met volle goesting in het leven.

Een herbronnende Yoga retreat in India!

08 Nov - 17 Nov 2024
21 Feb - 02 March 2025

Yogalife Festival

Yogalife Festival is een waar feest in internationale Yoga sfeer. Van over heel Europa komen Yogalife studenten en andere Yoga enthousiasten samen om te beoefenen wat hen het dichtst bij het hart ligt: Yoga, meditatie, Thai Yoga massage, kirtan etc. Gekende Yoga leerkrachten komen unieke lessen en workshops delen. Yogalife festival bestaat uit een prachtige community van mensen die samen komen om Yoga te beoefenen, eten, mediteren, genieten van de zomer, zingen en vieren. Wees welkom!

(LAARNE – BELGIË)

Yogalife Leraren

Word Yogaleraar

Yogalife organiseert reeds 22 jaar ijzersterke Yoga Teacher Trainings in Brussel, Gent, Keulen , Genève en Zurich.

Yogalife Retreat

Ga mee met Yogalife op Yoga vakantie in in Goa, India. Ontdek jezelf met Yoga, vernieuw en verrijk je leven.

Transformeer je leven

Deze opleiding leert jou hoe anderen te begeleiden in Yoga Nidra , terwijl je ondertussen ook zelf leert en transformeert.

Yogalife Festival

Yogalife Festival is een plek waar de Yogi gemeenschap samen komt om te zingen en lachen, heerlijke maaltijden te delen en bovenal, om samen yoga te beoefenen.

Subscribe

* indicates required